Novice

06. december 2017

»The Smart Book« - je to prihodnost šolstva?

MDS-ov oddelek grafično-tiskarskih rešitev se je prejšnji teden mudil v Nemčiji, kjer so se udeležili dogodka Future Book Forum 2017. »Forum«, ki je trajal od 27. do 29. novembra v Münchnu, je potekal pod okriljem podjetja Canon in velja za enega najinovativnejših dogodkov v industriji. Letos je bila v središču pozornosti »pametna knjiga« (The Smart Book). Še posebno so se osredotočili na izobraževanje 4.0 – kako se razvija svet izobraževanja za otroke, študente in na splošno skozi celo življenje?

14. september 2017

Iščemo novega sodelavca

Si želite delati v dinamičnem slovenskem podjetju, imate dobro prodajno žilico in vas zanima področje medicinske estetike? Iščemo samozavestnega, ambicioznega in samoiniciativnega sodelavca z izvrstnimi komunikacijskimi sposobnostmi in veseljem do dela z ljudmi.

09. maj 2017

24. seja skupščine družbe MDS IT d.d.

Na podlagi 6. člena Statuta delniške družbe MDS IT d.d., Ljubljana, Leskoškova cesta 9E, uprava družbe sklicuje 24. sejo skupščine družbe MDS IT d.d., ki bo dne 15.06.2017 ob 13. uri na sedežu družbe, na naslovu Leskoškova cesta 9E, v Ljubljani.

28. marec 2017

Kakšni so izzivi in pasti pri nakupu delujočega podjetja?

Kako vpeljati start-up mišljenje v zrelo podjetje, kako potekajo naložbe v hitro rastoča mlada podjetja in kako bo organizacija hackathona start-up miselnost popeljala tudi v matično podjetje, je CEO podjetja MDS IT d.d., Matjaž Bavdek, razkril v pogovoru za portal borzaposla.si.

22. marec 2017

Hekaton: le zabavno tekmovanje umov ali mamljiva podjetniška naložba?

Na Startaj.si, portalu, ki je namenjen spodbujanju podjetništva in iskanju dobrih idej, je predsednik uprave MDS IT d.d., Matjaž Bavdek, spregovoril o hekatonu, ki ga MDS IT organizira prvi vikend v aprilu. So hekatoni torej le zabavna kaprica ali nuja za iskanje inovativnih rešitev? Kako se jih lotiti, da bodo rezultati dogodka kar najboljši? Vse to izveste v prispevku.

15. marec 2017

Canon imagePRESS C650 prvi korak v vsestranskost aplikacij profesionalne ravni

Canon Europe je s predstavitvijo naprave C650 razširil svojo vodilno družino tiskalnikov imagePRESS. Novi model, ki tiska s hitrostjo 65 strani na minuto, je zasnovan, da nudi strankam, kot so interni tiskalniški oddelki v podjetjih, ustvarjalna podjetja in tista, ki izdelujejo dokumente profesionalnih standardov, vstopno točko v izdelavo bolj specializiranih aplikacij, ki so bile prej omejene z zmogljivostmi končne dodelave in integracijo delovnih tokov.

09. marec 2017

Canon bo na FESPI 2017 predstavil UV GEL ploter Oce Colorado

Canon Europe je predstavil Océ Colorado 1640, prvi 64-palčni tiskalnik z role na rolo širokega formata, ki gradi na novi tehnologiji Canon UV gel. Tiskalnik Océ Colorado 1640 bo prvič javno predstavljen na sejmu FESPA 2017 v Hamburgu, ki bo potekal od 8. do 12. maja 2017.

09. marec 2017

MDS IT HACKATHON – 1. in 2. april 2017

Živimo v dobi, kjer je povpraševanje po inovativnih izdelkih in storitvah vedno večje. Gre za področja, ki rastejo z bliskovito hitrostjo in kjer za uspeh potrebujemo precejšnjo mero hitrosti ter drznosti. Z namenom poiskati inovativne in edinstvene rešitve v svetu podjetništva MDS prvi vikend v aprilu 2017 skupaj z ABC Enterprise pospeševalnikom organizira hackathon.