Novice

01. junij 2018

25. seja skupščine družbe MDS IT d.d.

Na podlagi 6. člena Statuta delniške družbe MDS IT d.d., Ljubljana, Leskoškova cesta 9e, uprava družbe sklicuje 25. sejo skupščine družbe MDS IT d.d., ki bo dne 05. 07. 2018 ob 13. uri na sedežu družbe, na naslovu Leskoškova cesta 9E v Ljubljani.

26. april 2018

25. seja skupščine družbe MDS IT d.d.

Na podlagi 6. člena Statuta delniške družbe MDS IT d.d., Ljubljana, Leskoškova cesta 9e, uprava družbe sklicuje 25. sejo skupščine družbe MDS IT d.d., ki bo dne 31.05.2018 ob 13. uri na sedežu družbe, na naslovu Leskoškova cesta 9E v Ljubljani.

06. april 2018

Novo delovno mesto v marketingu

Smo dinamično podjetje, ravno prav veliko, da lahko v njem strokovno rastemo in ravno prav majhno, da se vsi poznamo. K sodelovanju vabimo študenta/študentko, ki si želi nekaj več. Ob uspešnem opravljanju svojega dela in po uspešno zaključenem študiju se ti lahko odpre možnost redne zaposlitve.

06. april 2018

Iščemo novega sodelavca v prodaji

Si želite delati v dinamičnem slovenskem podjetju, imate dobro prodajno žilico in vas zanima področje medicinske estetike (http://www.mds-it.si/medicina-in-estetika)? Iščemo samozavestnega, ambicioznega in samoiniciativnega sodelavca z izvrstnimi komunikacijskimi sposobnostmi in veseljem do dela z ljudmi. Preberite si, kakšna so naša pričakovanja in kaj ponujamo v zameno ter nam pošljite svoj življenjepis.

06. december 2017

»The Smart Book« - je to prihodnost šolstva?

MDS-ov oddelek grafično-tiskarskih rešitev se je prejšnji teden mudil v Nemčiji, kjer so se udeležili dogodka Future Book Forum 2017. »Forum«, ki je trajal od 27. do 29. novembra v Münchnu, je potekal pod okriljem podjetja Canon in velja za enega najinovativnejših dogodkov v industriji. Letos je bila v središču pozornosti »pametna knjiga« (The Smart Book). Še posebno so se osredotočili na izobraževanje 4.0 – kako se razvija svet izobraževanja za otroke, študente in na splošno skozi celo življenje?