Novice

13. september 2018

DELOVNO MESTO: Vodovodni inštaler

Si želite novih kariernih izzivov? Ste visoko motivirani in ste se pripravljeni vedno znova učiti novih stvari? Potem ste pravi za nas! Zaradi povečanega obsega dela v svoj kolektiv vabimo novega sodelavca - VODOVODNEGA INŠTALATERJA.

16. avgust 2018

IŠČEMO novo ime!

Ker želimo biti v koraku s časom in medicinsko estetskimi trendi, smo se odločili, da je ime naše spletne in FB strani SKUPAJ ODKRIVAJMO LEPOTO potrebno preimenovati.

28. junij 2018

Novo delovno mesto: Produktni vodja M/Ž

Novi sodelavec bo odgovoren za področje industrijskega tiska. Označevanja izdelkov, njihova sledljivost izvora ter dekorativni element za razlikovanje od konkurence so elementi, katere mora upoštevati vsako podjetje v današnjem poslovnem svetu. Videojet s svojimi rešitvami predstavlja vodilnega proizvajalca opreme na področju označevanja ter kodiranja izdelkov.

01. junij 2018

25. seja skupščine družbe MDS IT d.d.

Na podlagi 6. člena Statuta delniške družbe MDS IT d.d., Ljubljana, Leskoškova cesta 9e, uprava družbe sklicuje 25. sejo skupščine družbe MDS IT d.d., ki bo dne 05. 07. 2018 ob 13. uri na sedežu družbe, na naslovu Leskoškova cesta 9E v Ljubljani.

26. april 2018

25. seja skupščine družbe MDS IT d.d.

Na podlagi 6. člena Statuta delniške družbe MDS IT d.d., Ljubljana, Leskoškova cesta 9e, uprava družbe sklicuje 25. sejo skupščine družbe MDS IT d.d., ki bo dne 31.05.2018 ob 13. uri na sedežu družbe, na naslovu Leskoškova cesta 9E v Ljubljani.

06. april 2018

Novo delovno mesto v marketingu

Smo dinamično podjetje, ravno prav veliko, da lahko v njem strokovno rastemo in ravno prav majhno, da se vsi poznamo. K sodelovanju vabimo študenta/študentko, ki si želi nekaj več. Ob uspešnem opravljanju svojega dela in po uspešno zaključenem študiju se ti lahko odpre možnost redne zaposlitve.