Grafično-tiskarske rešitve

Večletno ekskluzivno zastopstvo različnih področij grafično tiskarske panoge obsega tako laserske kot ink-jet sisteme, dodelavno opremo, flatbed tiskalnike in CNC rezalce ter programske rešitve, ki pripomorejo k optimalnim produkcijskim rešitvam.

 

 

Prelistajte revijo Svet profesionalnega tiska:

  

 
Za več zanimivosti in novosti nas spremljajte
tudi na družbenih omrežjih:
  

 

Kontakt

Silva Mihelič

T: 01 586 79 49
M: 031 308 201
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
LIYU International

LIYU International

Podjetje Liyu je proizvajalec digitalne opreme iz Kitajske. Pred kratkim so razširili in okrepili svoj program izdelkov z novo PLATINUM serijo tiskalnikov, ki vključujejo flatbed tiskalnike, R2R 3,2m LED UV, solventne/eko solventne 3,2m tiskalnike ter tekstilne tiskalnike.

Preberi več »

iECHO - CNC rezalci

iECHO - CNC rezalci

Večfunkcijski CNC rezalci iECHO z vec kot 20-letno tradicijo in sodobno tehnologijo, že preizkušeni na slovenskem trgu s strani uspešnih podjetij.

Canon Oce -tisk

Canon Oce -tisk

Ko je leta 2010 Canon postal večinski lastnik podjetja Oce, je v svoj izbor izdelkov vključil številne tiskarske sisteme, tako s področja rezalnih kot neskončnih medijev, produkcijskega okolja in tiska širokega formata.

Duplo - dodelava

Duplo - dodelava

Japonsko podjetje Duplo svojim kupcem ponuja dodelavno opremo visoke kvalietet za raznovrstne funkcije dokončevanja v različno zahtevnih produkcijskih okoljih.

Multigraf AG

Multigraf AG

Multigraf AG iz Švice s svojimi več kot 30 letnimi izkušnjami zagotavlja, da je zanesljiv partner za ambiciozne in kakovostne uporabnike , ki se profesionalno ukvarjajo s tiskom.

Graphtec - rezalci

Graphtec - rezalci

Že od samih začetkov pred 50 leti podjetje Graphtec Corporation spremljajo besede »preboj« in »inovacije«. Danes podjetje ponuja številne tehnološke rešitve, Graphtec rezalniki pa sodijo med najboljše v svojem razredu.

Tisk z Memjet tehnologijo

Tisk z Memjet tehnologijo

Tiskalniki delujejo na osnovi Memjet tehnologije, ki zagotavlja prvovrstno kombinacijo hitrosti in kakovosti za veliko zmogljivost tiskalnikov.

Ryobi - offset tisk

Ryobi - offset tisk

Japonsko podjetje Ryobi se ponaša s široko paleto offset tiskarskih strojev različnih formatov in prodajno mrežo, ki se razteza po vsej Evropi, Ameriki in drugod po svetu.

Preberi več »