Grafično-tiskarske rešitve

Večletno ekskluzivno zastopstvo različnih področij grafično tiskarske panoge obsega tako laserske kot ink-jet sisteme, dodelavno opremo, flatbed tiskalnike in CNC rezalce ter programske rešitve, ki pripomorejo k optimalnim produkcijskim rešitvam.

 

 

Prelistajte revijo Svet profesionalnega tiska:

  

 
Za več zanimivosti in novosti nas spremljajte
tudi na družbenih omrežjih:
  

 

Kontakt

Silva Mihelič

T: 01 586 79 49
M: 031 308 201
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Canon Oce - tisk

Canon Oce - tisk

Ko je leta 2010 Canon postal večinski lastnik podjetja Oce je v svoj asortima izdelkov vključil številne tiskarske sisteme, predvsem iz produkcijskega okolja, kot tudi tiska širokega formata, tako s področja rezanih kot neskončnih medijev.

Duplo - dodelava

Duplo - dodelava

Japonsko podjetje Duplo svojim kupcem ponuja dodelavno opremo visoke kvalietet za raznovrstne funkcije dokončevanja v različno zahtevnih produkcijskih okoljih.

Aristo - CNC rezalci

Aristo - CNC rezalci

Podjetje Aristo je danes vodilni nemški proizvajalec računalniško vodenih flatbed sistemov - CNC rezalcev na področju širokega formata. Njegove aplikacije se uporabljajo tako v industriji izdelave napisov, digitalnega rezanja kot tudi kartonaže, tekstilne in usnjarske industrije.

Preberi več »

Ryobi - offset tisk

Ryobi - offset tisk

Japonsko podjetje Ryobi se ponaša s široko paleto offset tiskarskih strojev različnih formatov in prodajno mrežo, ki se razteza po vsej Evropi, Ameriki in drugod po svetu.

Preberi več »

Graphtec - rezalci

Graphtec - rezalci

Že od samih začetkov pred 50 leti podjetje Graphtec Corporation spremljajo besede »preboj« in »inovacije«. Danes podjetje ponuja številne tehnološke rešitve, Graphtec rezalniki pa sodijo med najboljše v svojem razredu.

GrafCut - giljotine

GrafCut - giljotine

GrafCut je podjetje z več kot 30-letnimi izkušnjami v proizvodnji strojev v grafični in papirno predelovalni industriji, kjer poseben poudarek namenjajo giljotinam za papir.

Tisk z Memjet tehnologijo

Tisk z Memjet tehnologijo

Tiskalniki delujejo na osnovi Memjet tehnologije, ki zagotavlja prvovrstno kombinacijo hitrosti in kakovosti za veliko zmogljivost tiskalnikov.

IECHO - CNC rezalci

IECHO - CNC rezalci

Večfunkcijski CNC rezalci IECHO z vec kot 20-letno tradicijo in sodobno tehnologijo že preizkušeni na slovenskem trgu s strani uspešnih podjetij.

Preberi več »