Blog

19. junij 2018

Slaba kvaliteta tiska naj ne uniči ugleda vašega podjetja

Pričakovanja o kakovosti so visoka v vseh industrijah in industrijski tisk pri tem zagotovo ni izjema, saj regulativni organi zahtevajo vedno natančnejše označevanje izdelkov. Videojet je v svoji raziskavi ugotovil, da je več kot 70% napak pri tiskanju mogoče pripisati operativni napaki, ki lahko zelo vpliva na ugled podjetje, ima pa lahko tudi hude finančne posledice.

19. junij 2018

Prvi korak do lepe kože: DOMA PRIPRAVLJEN PILING

Piling ima za našo kožo precej blagodejne učinke, saj z njim ne le, da odstranimo odmrle kožne celice vendar tudi omogočimo, da aktivne sestavine v negovalnih izdelkih lažje prodrejo v globino kože. Najbolje pri tem pa je, da si ga lahko pripravimo kar s sestavinami, ki jih najdemo v domači kuhinji.

21. maj 2018

Ne dovolite, da vam neprivlačna koda uniči embalažo!

Oblikovanje embalaže je eden bistvenih elementov identitete blagovne znamke, kar tudi na koncu loči dober izdelek od slabšega. Veliko dela gre v proces oblikovanja embalaže, pri čemer po navadi pozabimo na kode. Napačna, izkrivljena ali neprivlačna koda na embalaži lahko uniči sicer čudovito oblikovano embalažo. Prav tako so neprivlačne kode za kupce težko berljive in zmanjšajo želeni videz produkta. Upoštevanje kodiranja že med oblikovanjem embalaže, lahko zmanjša tveganje slabe kode in izboljša celotno sliko izdelka.

09. maj 2018

V boj nad strijami!

Ali tudi na svojem telesu opazite rdeče, vijolične, roza ali bele lise, ki kvarijo videz vaše kože? Strije so za ženske in tudi moške včasih prava nočna mora, saj se jih je zelo težko znebiti. Na žalost niso popolnoma odstranljive, lahko pa jih delno odstranimo ali preprečimo njihov nastanek.

10. april 2018

Za manekenske noge vam ni potrebno stradati

Vsi se zavedamo skrb vzbujajočega trenda, ki ga oglašujejo hoolywoodske zvezdnice, manekenke in starlete. Za popoln izgled zapravijo ogromne vsote denarja, za postave, o katerih pa lahko samo sanjamo, pa se držijo strogih režimov, kot so diete in razne vadbe.

09. april 2018

Zakaj je uporaba originalnih kartuš tako pomembna?

Originalni potrošni material je pomemben za nemoteno delovanej vaše grafično-tiskarske naprave. Proizvajalci so originalne kartuše in tonerje tudi preizkusili in ter tako zagotovili, da s svojo napravo dosežete najboljše možne rezultate.

28. februar 2018

Kaj sledi? 6 trendov printing industrije v letu 2018

Preference in pričakovanja strank se spreminjajo, mobilnost je vedno večja, na področju tehnoloških sprememb je prišlo tudi do zaostrovanja reguliranja, zato je tiskarska industrija vsak dan malo preoblikovana. Leto 2017 se je na printing področju osredotočilo na tradicionalno tiskarsko dejavnost in širjenje storitev na IT področje. Kakšni pa so trendi na grafično-tiskarskem področju v letu 2018?

27. februar 2018

S tehnologijo pakiranja zaustavimo ponarejeno kozmetiko

Ponarejena kozmetika in dišave ne povzročajo samo znatne gospodarske izgube za industrijo, temveč predstavljajo veliko tveganje za zdravje potrošnikov. Tehnologija embaliranja proti ponarejanju, kot je vizualna avtentikacija, bo pripomogla k boju proti širjenju poslovanja z goljufijami in bo omogočala, da izdelki ohranijo svojo integriteto in zvestobo strank.