Blog

10. april 2018

Za manekenske noge vam ni potrebno stradati

Vsi se zavedamo skrb vzbujajočega trenda, ki ga oglašujejo hoolywoodske zvezdnice, manekenke in starlete. Za popoln izgled zapravijo ogromne vsote denarja, za postave, o katerih pa lahko samo sanjamo, pa se držijo strogih režimov, kot so diete in razne vadbe.

09. april 2018

Zakaj je uporaba originalnih kartuš tako pomembna?

Originalni potrošni material je pomemben za nemoteno delovanej vaše grafično-tiskarske naprave. Proizvajalci so originalne kartuše in tonerje tudi preizkusili in ter tako zagotovili, da s svojo napravo dosežete najboljše možne rezultate.

28. februar 2018

Kaj sledi? 6 trendov printing industrije v letu 2018

Preference in pričakovanja strank se spreminjajo, mobilnost je vedno večja, na področju tehnoloških sprememb je prišlo tudi do zaostrovanja reguliranja, zato je tiskarska industrija vsak dan malo preoblikovana. Leto 2017 se je na printing področju osredotočilo na tradicionalno tiskarsko dejavnost in širjenje storitev na IT področje. Kakšni pa so trendi na grafično-tiskarskem področju v letu 2018?

27. februar 2018

S tehnologijo pakiranja zaustavimo ponarejeno kozmetiko

Ponarejena kozmetika in dišave ne povzročajo samo znatne gospodarske izgube za industrijo, temveč predstavljajo veliko tveganje za zdravje potrošnikov. Tehnologija embaliranja proti ponarejanju, kot je vizualna avtentikacija, bo pripomogla k boju proti širjenju poslovanja z goljufijami in bo omogočala, da izdelki ohranijo svojo integriteto in zvestobo strank.

26. februar 2018

Kako sta povezana stres in potenje?

Kaj je stres, verjetno ni potrebno posebej razlagati. Občutimo ga, kadar se znajdemo na videz neobvladljivemu položaju, kadar imamo tisoč in en opravek za opravit, kadar doživljamo spremembe, itd. Telesni odziv na stres je navadno potenje, ki je posledica aktivacije stresnih hormonov, ki potenje sprožijo. Nekomu, ki se čezmerno poti, pa lahko ta pojav v določenih situacijah povzroči kar nekaj nevšečnosti, kot so: veliki mokri madeži na oblačilih, neprijeten vonj, nelagodnost, nesamozavest in na vse zadnje tudi precejšen stres. Običajen antiperspirant in redna higiena vam ne nudita zadostne zaščite zato se potenju ne morete povsem izogniti, lahko pa potenje pod pazduhami omilimo s sodobno terapijo miraDry®, ki varno in učinkovito odstrani žleze znojnice.

19. februar 2018

Pomen pregledovanja znamenj

Vsak odrasel človek ima na koži vsaj nekaj pigmentnih znamenj. Večina jih je nenevarnih, iz neobičajnih znamenj, še posebej, če so posejana po celem telesu v velikem številu pa se lahko razvije melanom – nevarna oblika raka. Do melanoma lahko pride na več načinov: ali nastane iz obstoječih znamenj ali pa se razvije na mestu, kjer prej ni bilo nobene kožne spremembe. Zato je tako zelo pomembno, da smo pozorni na vsako spremembo oblike, velikosti in barve obstoječih znamenj in na nastajanje novih pigmentnih sprememb.

12. februar 2018

S kavo nad gubice in podočnjake

Ali se tudi vi zbudite z zabuhlimi očmi in temnimi kolobarji okoli oči? A vam niti konkretno ličenje ne skrije temnih sledi podočnjakov? Si želite zmanjšati nadležne gubice in rdečino okrog oči? Potem namesto kavice, ki jo vsako jutro spijete, raje pripravite odlično domačo kavno masko, ki bo odpravila nezaželena stanja na predelu okrog oči in obrazu ter vam povrnila mladosten izgled.

05. februar 2018

Proti aknam na naraven način

Akne in izbruhi mozoljev so vsekakor težave, ki si jih absolutne nihče ne želi. Pogosta kožna bolezen, ki je značilna predvsem za najstniško obdobje, prizadene pa tudi dobršen del odraslih lahko močno vpliva na posameznikovo samopodobo. Pojavi se kot posledica hiperaktivnega izločanja maščob v kožnih porah, odmrlih kožnih celicah in bakterijskega vnetja v kožnih porah.

22. avgust 2017

Adijo knjige ... dobrodošla, virtualna resničnost?

»Ne vemo, kako dolgo se bo virtualna resničnost razvijala in ne vemo, kako velik kos pogače bo predstavljala. Vemo pa, da bo nekako igrala pomembno vlogo, zato se moramo osredotočiti in izobraziti tudi v tej smeri,« o prihodnosti pove Robert Kyncl, CBO na Youtubu.